Boca Gentil Resort

Boca Gentil resort

Boca Gentil bezorgt u de ultieme Caribische vakantie. Het Boca Gentil resort wordt door velen genoemd als het mooiste vakantiepark van Curaçao. Het is direct aan zee gelegen en ontworpen als de ultieme verblijfplaats voor een ontspannen en onvergetelijke vakantie op de Nederlandse Antillen.

Plattegrond Boca Gentil

Verklaring van de nummers:

  1. Appartement Sunrise 9
  2. Gedeeld zwembad naast het ‘Sunrise 9’ appartement
  3. Palapa uitzichtpunt
  4. Grote Boca Gentil zwembad naast Jan Thiel Beach en naast Papagayo
  5. Jan Thiel Beach
  6. Verzamelgebouw met o.a. supermarkt Van Tweel (AH – Albert Heijn Jan Thiel), gym, sushi restaurant

Naast Jan Thiel Beach

Boca Gentil ligt direct aan zee en naast Jan Thiel Beach met restaurants zoals Zanzibar, Tinto, Zest en Papagayo, Gelati Bella Italia, Kyoto Sushi, een pizzeria, etc. Jan Thiel Beach heeft ook leuke winkels (boetieks), sport- en duikfaciliteiten en de beach clubs Zanzibar, Zest, Papagayo en Koko’s. Natuurlijk zijn er vele mooi plekken op Curaçao echter door het samenkomen van een aantal Caribische ingrediënten is appartement Sunrise 9 op Boca Gentil een unieke en onvergetelijke plek.

Palapa tegenover Appartement Sunrise 9

Palapa

Een palapa is een open ruimte met daarboven, op houten palen, een dak van gedroogde palmbladeren. Deze palapa is voor u als huurder van appartement Sunrise 9 vrij toegankelijk. De palapa staat gewoon tegenover uw vakantiewoning. Laat het geluid van de Caribische zee en de passaatwind u hypnotiseren. 

De kust van Boca Gentil naast het grote zwembad van Boca Gentil

De natuur op Boca Gentil

Het resort is langgerekt waardoor je op veel plekken direct over de Caribische zee uitkijkt. Door het hoogteverschil en de terrasindeling kunt op nagenoeg op elke plek genieten van een breed uitzicht op Caribische zee. De tijd van de dag bepaalt de variatie. U raakt niet uitgekeken op de mooie lucht en de zonsondergang. Een wandeling over het ruim opgezette park leidt u langs de bloem- en plantrijke tropische tuinen van de vakantiewoningen. Palmbomen onderstrepen de tropische sfeer.

Glooiend pad op Boca Gentil naar vakantiewoning Sunrise 9

Tuin rond zwembad appartement Sunrise 9

Achtertuin vakantiewoning Sunrise 9

Kolibri in de tuin van appartement Sunrise 9

Oranje-gele mus in de tuin van vakantiehuis Sunrise 9

De weg voor Appartement Sunrise 9

Direct uw vakantie regelen

Bent geïnteresseerd geraakt om appartement Sunrise 9 op Boca Gentil te boeken?

Maak dan direct een online reserveringsaanvraag voor Sunrise 9 of vraag vrijblijvend om een optie! U kunt ook nadere informatie vragen bij de eigenaar via +31 6 5 164 6285 in Nederland of per e-mail. Ook voor een huurauto of de vliegreis. U bent tot niets verplicht.