Plattegrond

Plattegrond en indeling appartement Sunrise 9 op Boca Gentil Curaçao

Wanneer u voor appartement Sunrise 9 kiest dan huurt u zeker een ruime vakantiewoning met een grote oppervlakte. Totaal circa 200 m² – inclusief terras.

De indeling van alle Boca Gentil appartementen is min-of-meer gelijk. Er zijn drie groepen van twaalf appartementen op Boca Gentil genaamd: Hilltop, Sunrise en Bayside. De middelste groep heet ”appartementen Sunrise” en bestaat uit 3 goed onderhouden gebouwen met elk 4 appartementen. De gebouwen zijn rond het zwembad gesitueerd voor een leuk patio effect. Ze staan met het terras richting de Caribische zee zodat de oostpassaat wind goed wordt ‘gevangen’.

De ”appartementen Sunrise” staan in het midden van het Boca Gentil resort. Ze hebben als kenmerk dat het minder druk is dan bij de ingang van het resort en dat men minder ver hoeft te lopen vanaf Jan Thiel Beach dan bij de appartementen aan het einde van het resort. Kijk hier voor de indeling op het Boca Gentil resort.

Elk Sunrise gebouw heeft 2 benedenappartementen en 2 bovenappartementen. De benedenappartementen onderscheiden zich met de voor- en de achtertuin en de voordeur op de begaande grond. Het linker appartement van elk gebouw heeft een grotere woonkamer en terras. Appartement Sunrise 9 is 1.30 meter breder.

De master-slaapkamer en slaapkamers 2 & 3 hebben een eigen gang waardoor de reisgenoten een eigen slaapgedeelte hebben in de vakantiewoning.

Indeling appartement Sunrise 9 Boca Gentil

  • Een master slaapkamer. Met walk-in-closet, master badkamer met eigen doucheruimte, 2 wastafels en toilet.
  • Slaapkamer 2 en 3. Dit zijn volwaardige en ruimte 2-persoonsslaapkamers met een gedeelde badkamer en eigen afsluitbare deuren.
  • Apart tweede toilet.
  • Een ruime keuken met bijkeuken/berging.
  • Woonkamer met twee schuifpuien.
  • Een ruim porch-terras.
  • Een achtertuin met terras grenzend aan de master slaapkamer.
  • Het Sunrise zwembad ligt op circa 10 meter van de vakantiewoning aan de linkerkant (aan de kant van de keuken).
Plattegrond en indeling appartement Sunrise 9