Recensies appartement Sunrise 9 Boca Gentil

Recensies appartement Sunrise 9 op Boca Gentil Curaçao

In het appartement ligt een gastenboek. Ook deelden Sunrise 9 huurders per e-mail hun vakantie ervaring. Alle gasten/ huurders zijn vol lof en zeer tevreden over hun verblijf in Sunrise 9.  Dit stimuleert ons om blijvend en continue te investeren in kwaliteit en open te staan voor suggesties . Dank voor uw bezoek en terugkoppeling!

Dit zijn enkele recensies van gasten van Sunrise 9 op Boca Gentil:

Familie Jaap en Ria  – 2 volwassenen en (klein)kind – 2 weken

Het is voor de tweede keer dat we in appartement Sunrise 9 zijn. Een soort thuiskomen in dit prachtige appartement. Jammer dat het zover van je eigen huis is – maar des temeer de moeite waard. Ook deze keer heeft ons kleinkind DolfijnTherapie en zijn we met het hele gezin op resort Boca Gentil en genieten volop. Dank voor de vriendelijke en heldere communicatie in Nederland voorafgaande aan de reis. We hopen dat het ’thuiskomen’ in de toekomst weer een vervolg krijgt.


Familie Assman – 4 volwassenen – 12 dagen

Het was een zeer prettig verblijf in Sunrise 9 – met voldoende handdoeken en keukendoeken. Fijn ook dat er een mooie moderne wasmachine staat. Sunrise 9 is zeker voor herhaling vatbaar.


Familie Koldijk – 5 volwassenen – 9 dagen

We hebben een heerlijke vakantie gehad in appartement Sunrise 9. Heel ruim, goede uitrusting met goede kookgerei, wasmachine (als we dat vooraf hadden geweten!) Het is rustig gelegen en heeft een top ligging op Boca Gentil en Jan Thiel.  Veilig en netjes. Kortom; heel erg goed!


Familie Menno, Ineke, Emiel, Shana en Ravi – 2 volwassenen en 3 kinderen – 14 dagen

Wat hebben we genoten met z’n vijfen in deze heerlijke woning Sunrise 9 met ook veel ruimte voor de jongste van anderhalf jaar. Het was heerlijk om hier wakker te worden of van een stranddag heerlijk bij te komen met een drankje op de porch. Voor de kleinste hadden we een heerlijk groot opblaasbad met glijbaan neergezet. Helemaal ok! We bezochten veel baaien en ook Klein Curacao. Dat is echt een aanrader! Ook Jan Thiel Strand vonden we prima met Zanzibar voor de lekkere cocktails. 

De ruimte in het huis is perfect en de Amerikaanse koelkast met ijs en koel water is een feest. De schoonmaak en het schone linnengoed is ook prima. Iedereen is zo aardig op dit eiland. We voelden ons echt relaxed


Familie Kelwin, Renee & Jack – 2 volwassenen en 1 kind – 14 dagen

Wat een mooi appartement. Wij hebben het er naar ons zin gehad. Lekker ruim appartement met alles erbij – inclusief een mooi uitzicht. Heerlijk. We hebben genoten.


Marijke en vriendin – 2 volwassenen – 8 dagen

Bedankt voor deze heerlijke week Curacao. Dat hadden we nu nu net even nodig. Wat hebben we ervan genoten. Met tranen van weemoed maar ook van blijdschap nemen we straks weer afscheid van Curacao en het vakantiehuis. We weten zeker dat we nog een keer terug gaan komen. Bedankt!


Familie Neimann Hoorn – 2 volwassenen – 12 dagen

Het is nu de tweede keer dat wij in het appartement Sunrise zijn! Het blijft een gevoel van thuiskomen en comfort. Dit keer wel met z’n tweeën. Heerlijk geluierd en niks gedaan. Curaçao blijft een fantastisch eiland en het appartment Sunrise 9 draagt zeker bij aan deze beleving. Wellicht weer tot de volgende keer.


Familie de Jong – 2 (3) volwassenen en 1 kind

eerste keer (23 dagen)

Onze dochter heeft Dolfijntherapie gehad bij het Seaquarium. En we hebben met z’n drieën heerlijk genoten van de prachtige woning op deze prachtige lokatie. De rust hier is zeker een positief punt. Vooral na de intensieve DolfijnTherapie. We hebben veel op de porch gezetten en de parasol ook gebruikt. De mensen die het huis schoonhouden waren erg aardig en deden het werk ook echt goed, We willen jullie dan ook hartelijk bedanken voor het verblijf in het appartement.

tweede keer (21 dagen)

Wat zijn blij om voor de 2e keer in Appartement Sunrise 9 te verblijven. Onze dochter had DolfijnTherapie. We wilden vorige jaar al terugkomen. Dat lukte toen niet. Het is nu wel gelukt. We hebben vele accommodaties gehad op Jan Thiel Curacao (3 x Livingstone, 1 x Papagayo, 1 x Chocogo, 1 x Barber, 1  Marbella) maar vinden Boca Gentil en appartement Sunrise 9 er ruim boven uitsteken. Zelfs onze dochter (h)erkende alles. De rust heeft haar en ons goed gedaan. 

De Plafondventilatoren op de porch zijn super – net als de rest. We willen heel graag volgende jaar weer terugkomen. Onze dochter krijgt dan voor de 10e keer DolfijnTherapie. Ook onze oppas kwam 10 dagen over en was helemaal verbaast over het appartement.

Onze dank is dan ook erg groot. Hopelijk mogen wij volgend jaar weer genieten van Appartement Sunrise 9.

PS. De ontvangst van de beheerster (P) was weer geweldig.


Familie Verwey – 2 volwassenen en een jong volwassene – 10 dagen

Het is een heerlijk appartement. Ruim. Luxe. Alles is aanwezig. Handig is ook dat alles op loopafstand is. Wij waren hier om onze dochter weg te brengen die hier een tijd gaat werken. We komen zeker een keer terug en kiezen dan zeker weer voor dit appartement. Top en bedankt!


Familie Tiesma – 2 volwassenen – 14 dagen

Wat een heerlijk appartement. We hebben genoten. Het appartement is ruim en de keuken goed ingericht. Alle apparatuur is aanwezig. Op loopafstand van het strand en diverse restaurants. Prachtig terras. Als er weinig wind staat zijn de extra plafondventilatoren handig. We zullen dit appartement zeker aanraden bij onze vrienden. Dank ook voor het beheer en goede service (P).


Familie Dreumel en Neimann – 5 volwassenen – 10 dagen

We zijn nu verschillende keren op Curacao geweest maar het verblijf op Residence Sunrise 9 is veruit de beste accommodatie tot nu toe. Fantastisch appartment, fantastische lokatie en magnifiek uitzicht. Meestel vinden we het ook wel weer fijn om naar huis te gaan maar nu willen we eigenlijk niet weg.

Ook de complimenten aan de beheerster/ tussenpersoon (P) die voor ons alles tot in de puntjes heeft geregeld. Tot en met de transfer toe.


Een gezelschap van 3 sportieve vrienden – 3 volwassenen – 7 dagen

Heerlijk weekje gehad met veel wandelen, snorkelen, stappen en; uit eten. Goed weer en goed eten hebben het een mooie week gemaakt.  Maar vooral het goede gezelschap. Elke dag weer een nieuw restaurant. Koken doen we thuis wel weer 😉


Familie Visser – 6 volwassenen – 24 dagen

We hebben een heel fijne tijd gehad op Curacao, mede door het mooie en ruime appartement. Dat is toch bepalend voor de vakantie. Het had echter nog veel beter kunnen zijn met plafond ventilatoren op de porch die de muggen (bij  zonsondergang) en de warmte weghouden zodat je rustig buiten kunt eten. Dit is eigenlijk een must en een optimalisatie suggestie voor de eigenaren. Dit neemt echter niet weg dat we hebben genoten van het mooie uitzicht en het feit dat het strand, de supermarkt en het zwembad zo dichtbij is. We zullen het appartement dan ook zeker aanraden aan vrienden en bekenden. Bij vragen en problemen (er was een stroomstoring) was de beheerder altijd goed te bereiken en heel behulpzaam. 

Toelichting door Sunrise 9: Er hangen nu twee mooie plafond ventilatoren op de porch – met onder andere een stand met ‘natuurlijke’ wind. Die houden het ‘altijd’ aangenaam.


Een gezelschap van 4 vriendinnen – 4 volwassenen – 7 dagen

Wat een super week hebben we met elkaar gehad, Hele dagen gezelligheid en leuke dingen doen. De strandjes, het huis en het eiland. Genoten van alles. Een week om nooit te vergeten mede door het logeren in vakantiewoning Sunrise 9.  Vele gezellige momenten beleefd op de porch in de lounge banken. Tot in de kleine uurtjes kletsen. Het was een perfecte week met ook een aantal goede strand- en restaurantsuggesties van de beheerder die we bij de boeking hebben mogen ontvangen.


Esther & Nico – 2 volwassenen – 6 dagen

Wat een super appartement is Sunrise 9! Het is nu 7 uur ’s morgens en ik zit te genieten op de porch van het uitzicht, de vogels en het heerlijke temperatuurtje.

We zijn heel blij dat we hier hebben gezeten en voelden ons gelijk helemaal thuis. De locatie is ook geweldig, heerlijk rustig en toch zit je binnen een paar minuten op het levendige strand van Jan Thiel en de restaurantjes. We hebben het eiland rondgereden, de Boca’s gezien. Playa Porto Marie en een boottripje gemaakt vanuit het Spaanse Water de zee op. Allemaal geweldig!

NB Onze dag bij Santa Barbara Beach was ook super. Het is een prachtige plek maar we waren heel blij dat we in dit appartement logeerden en niet zo afgelegen als daar. Aan alle pret komt een eind. Vandaag weer terug naar huis, maar we zouden graag nog eens met de kinderen terugkomen.

Who knows!


Marry en Klaas – 2 volwassenen – 28 dagen

We hebben een heerlijke tijd gehad in dit appartement. De indeling hiervan is fijn en de inrichting luxe. Wat de woning betref zouden we graag terugkomen. Dank ook voor de plezierige service (P). Hopelijk tot de volgende keer.


Jaap en Ria – 2 volwassenen – 10 dagen

Het was voor ons niet een heel lang verblijf maar wel een verblijf waarbij we volop hebben genoten. Als Opa en Oma hebben we onze kleinzoon kunnen volgen bij de DolfijnenTherapie. De reis naar Curacao en verblijf is ons erg meegevallen. Het appartement Sunrise 9 is dan ook perfect. Als we weer naar Curacao komen kiezen we weer voor Sunrise #9.


Tineke en Roel – 2 volwassenen – 28 dagen

Wij, Tineke en Roel en 65 jaar, hebben genoten van een heerlijke 4 weken in dit prachtige appartement  De plek, de ruimte en de luxe inrichting zijn fantastisch. De afgelopen jaar verbleven wij steeds 4 weken in de winter op een resort elders rond Jan Thiel baai, maar nu hebben we het ideale appartement gevonden. Eenmaal thuis zullen wij direct weer actie ondernemen voor 3-5 weken volgend jaar. Jullie zijn nog niet van ons af ;-). De mensen van beheer; bedankt voor de goede zorgen en de attente reacties als er onverwachts iets te doen viel. 

Dus; tot volgend jaar.


Familie Kramer – 4 volwassenen en 2 kinderen – (Kerst en jaarwisseling)

Wij, de familie de Kramer hebben ontzettend genoten van dit schitterende huis Sunrise 9. De 3e keer dat we op Curacao mochten verblijven was een geheel nieuwe ervaring omdat we voor het eerst de feestdagen buiten Nederland doorbrachten.

De diverse feesten die we hebben bijgewoond waren fantastisch. Het heerlijke weer, het fraaie complex en niet te vergeten het schitterende huis Sunrise 9 hebben ervoor gezorgd dat ‘jong en oud’ 14 heerlijke dagen hebben gehad. Hartelijk dank en hopelijk tot een volgende gelegenheid.

Groetjes, Peter& Ada de Kramer Stan & Tess de Kramer Piet & Magda (de Kramer Familie).


Familie Nick, Simone, Sterre, Lente, Jan en Yvonne – 4 volwassenen en 2 kinderen – 30 dagen

Na een geweldige vakantie in Curacao Sunrise 9 gaan we vandaag de kou weer tegemoet in Nederland. Dit was onze 2e vakantie op Curacao. Wederom hebben we genoten van het eiland, het weer en het appartement,etc. Het was geweldig.

Wij danken de beheerder en haar team voor het mede bijdragen aan ons prettige verblijf. We komen graag terug. 


Familie Dick en Tineke – 2 volwassenen – 13 dagen

Onze vakantie hier bij Sunrise 9 was helemaal naar ons zin. We komen al 9 jaar hier op Curacao en hebben nog nooit zo een mooi huis gehad. En van alle gemakken voorzien. Echt geweldig! 


Familie Fred, Lonneke en Lucas (20 maanden) – 2 volwassen en 1 kind – 20 dagen

Eerste keer (20 dagen)

Onze vakantie in Sunrise 9 was heel erg fijn. Een prachtig appartement. Heerlijk weer en dan ook nog een zwembad en een strand om de hoek. Een puntje dit jaargetijde (najaar) is de zon de op het terras na +/- 15 uur. Een parasol is een goede oplossing. Wie weet wel tot ziens!

Toelichting Sunrise 9: er staat een mooie en luxe parasol voor degene die hier van gebruikmaken wil. 

Tweede keer (2 weken)

Net als vorig jaar hebben we enorm genoten van ons verblijf in dit fijne appartement en Curacao. Het voelde als thuiskomen. Dus wie weet wel weer tot een volgende keer!


Hans, Ludia, Luca & Milo – 2 volwassenen en 2 kinderen – 12 dagen

Dit was echt fantastisch. We gaan zeker een keer terugkomen op Curacao en appartement Sunrise 9


Cor, Marian en Dick – 3 volwassenen – 14 dagen

We hebben de afgelopen weken een perfecte vakantie gehad. We hebben leuke en interessante plekken bezocht en ontdekt. Het weer was natuurlijk prima. De accommodatie staat mooi op een heuvel in de wind. We zijn zeer tevreden. Het is ruim en luxe. Echt een zeer aangename vakantiewoning.


Familie Paul, Priscilla en Aimee (18 maanden) – 2 volwassenen en 1 kind – 8 dagen

We hebben met onze dochter van anderhalf jaar een heerlijk verblijf gehad in Sunrise 9. Zeker met een kleintje is de ruimte en indeling een groot voordeel. Door de warmte was het soms warm in de woonkamer. Maar gelukkig was op de slaapkamer airco aanwezig en is er op het terras een overkapping die altijd voor schaduw zorgt. Een extra ventilator voor op het terras is handig. Kortom een heerlijk verblijf, dicht bij JanThiel en op een superlocatie!

Toelichting Sunrise 9: in de woonkamer hangen 2 grote plafond ventilatoren en nu ook buiten op de porch (totaal 4) en op alle slaapkamer(s) zijn moderne fluisterstille volautomatische airco’s aanwezig. De openstaande houten lamellen zorgen ook voor verkoeling. Er staat overigens 90% van de dagen een briesje. Het kan ook wel eens een weekje erg warm zijn.


Familie S – 4 volwassenen – 15 dagen

Het waren 15 fantastische dagen op Curacao en in appartement Sunrise. Iedere dag 100 baantjes zwemmen. Lekker buiten ontbijten en onze zoon die op Curacao woont dicht bij ons hebben na 7 maanden. Hem laten we straks weer achter. Hij is nu eenmaal een top bartender op Curacao en leeft zijn droom met het neerzetten van een bar van wereldniveau. Voor mij waren deze 15 dagen ook revalideren. Ik heb veel dingen gedaan in deze periode. Ik ben blij met het verhuurbedrijf dat mij Sunrise Residence nummer 9 adviseerde ivm mijn beperkingen. Een geweldig verblijf.


Familie Ronald, Kelvin en Rosalien – 2 volwassen en 1 kind – 15 dagen

We hebben een mooi en groot paradijs bezocht! Prachtig uitzicht vanaf het terras naar de zee. De kleine houten huisjes (palapa’s) aan het water zijn ook erg mooi. Je kan de zee dan bijna aantaken en voelen.

Heel fijn, een zwembad vlakbij het appartement en alle bloemenpracht om ons heen. Eindelijk een koelkast met genoeg ijsblokjes en gemalen ijs voor de koele drankjes.

We hebben bijzondere vogels en andere dieren gezien . Kortom we hebben enorm genoten!


Saar, Natas, Marieke en Thes – 4 volwassenen – 8 dagen

Lieve mensen van Bocagentil Curacao Sunrise 9, We hebben het geweldig gehad deze week op Curacao. Het huis is prachtig in alle opzichten; het uitzicht, de locatie op JanThiel, het buiten terras. Het huis is echt van alle gemakken voorzien. Echt van alle gemakken!

We hebben samen gezellig buiten gezeten op de lounge set en gezellig gepraat en veel gelachen. Gelukkig hebben we ook meegedaan aan het Salsa dansen op beachclub Zanzibar. We komen terug om te dansen! Een vriendinnenweek om nooit te vergeten.

Helemaal blij na een week in Sunrise 9. Echt genoten van al het moois wat Curacao te bieden heeft. Een echt tropisch eiland. Heerlijk!


De vakantiegangers MJB en JMM – 2 volwassenen en 2 kinderen – 10 dagen

Voor de derde keer op Curacao. Prachtig verblijf op Curacao. Sunrise 9 is luxe en van alle gemakken voorzien. Prettig ontvangst van de beheerder. Genoten van het mooie uitzicht op zee. De kinderen hebben veel gezwommen. Daarbij andere gasten ontmoet. Dat was erg gezellig. Strand Porto Marie blijft voor ons een van de mooiste strandjes die we kennen.

We komen graag nog eens terug op dit zonnige eiland en verblijven dan graag nog eens in Curacao-Sunrise nummer 9.


Familie Jan en Vera – 2 volwassenen – 8 dagen

Mijn eerste verblijf op Curacao en meteen eentje om nooit te vergeten. Wat een prachtig eiland, appartement, aardige mensen en uiteraard heerlijk weer. We hebben lekker in de zon gelegen en gezwommen in het warme water.

Maar uiteraard ook het eiland bekeken. Zo zijn we naar de Boca’s geweest op Westpunt. Vooral Boca Pistol maakt een geweldig geluid als het water op de rotsen klapt. Koffie gedronken bij Jaanchies op Westpunt waar we blij werden verwelkomd door de eigenaar en de ezel J. Ook de Grote knip en Kleine knip stranden en baaien bezocht. En uiteraard Willemstad. Heerlijk gegeten bij Oceaan Club St. Tropez, tussen Mambo Beach en Willemstad gelegen, bij Kura Hullanda aan Westpunt en vele andere mooie locaties.

Helaas gaan we na een week weer naar huis. Maar; ik heb het vermoeden dat we terugkomen op Curacao en het appartement Sunrise 9 🙂


Frans en Tineke Zwols & Jan en Marlies, Wouter en Anne,  – 2 gezinnen – 18 dagen

Ons 6e verblijf op Curacao en het eerst in Sunrise 9. We hebben weer genoten van alle wat Curacao biedt. Het appartement is heel goed bevallen. Dus op naar volgend jaar. Bij de poort kennis gemaakt met damkampioen van Curacao. Dit jaar oefenen en volgend jaar maar eens een potje spelen. Op naar de lente in Nederland.

Familie Pottegieter – 5 volwassenen – 13 dagen

We hebben een heerlijk verblijf gehad op Curacao. Het appartment heeft een mooie ligging en is heel ruim. Zwembad naast de deur is fantastisch. Wat betref interieur hebben we niks gemist. We hadden een ervaring met de auto maar dat was snel opgelost. Top.


Fam. van Veen – van Diggelen – 2 volwassene, 1 kind 2 jaar

Eerste keer (23 dagen)

We hebben genoten van onze 4 weken vakantie in appartement Boca Gentil Sunrise 9. 

Tweede keer (29 dagen)

Daar zijn we weer, precies een jaar later op Curacao. We verblijven dit keer wederom in Sunrise 9. Een heerlijk relaxte vakantiewoning. Fijn dat er zonwering is.

De loungeset was er vorig jaar nog niet maar wordt nu vaak door ons gebruikt als we buiten zitten. Wat de vakantie dit jaar nog plezieriger maakt. De AH supermarkt (heet nu Van Tweel) is op loopafstand. We zijn dit keer niet eens meer naar Vreugdenhil of Centrum supermarkt geweest of de grote AH op Zeelandia. Dat scheelt veel tijd. Ook het rechtstreeks wandelen via het park naar het strand naar Papagayo Beach ( Jan Thiel) is erg handig. Dat was vorig jaar ook nog niet mogelijk. Hopelijk blijft dat komend jaar ook zo. We zijn met onze dochter veel naar het strand geweest bij Papagayo, maar ook naar Porto Marie en Grote Knip. Daarnaast hebben we regelmatig gegolfd met vrienden en met hen afgesproken.

De laatste week zaten onze bijna-buren uit Nederland naast ons; ook erg gezellig. Dat was toeval. We hebben genoten en denken nu al weer aan een vakantie volgend jaar januari op Curacao.


Familie de Jager – Gezin van 6 personen en een kind – 12 dagen

Wat een heerlijk appartement. We hebben enorm genoten van het grote terras en het super uitzicht. Vele dagen aan het strand bij Zanzibar, Zest en Papagayo die om de hoek liggen en via het park zelf te bereiken. Gisteren een heerlijke vakantie afgesloten met ‘Bubbles on the beach’.

Hopelijk tot ziens.


Veronique, Pascal, Sofie – België – 2 volwassen en 1 kind – 8 dagen

Zalig appartement. Super domein. Heerlijk weer. Kortom alles voor perfecte vakantie. We hebben er van genoten. Als we geluk hebben komen we nog een keertje terug. Het was heel fijn hier te zijn.


Anja en Raymond – 2 volwassenen – 8 dagen

We hebben afgelopen week ontzettend genoten van het prachtige appartement. Op het heerlijke terras. Op de ligstoelen en loungebank hebben we velen uren doorgebracht. We hebben het uitzicht over de Caribische zee bewonderd. Fantastisch.

Lekker dichtbij het strand en dicht bij alles. We komen hier graag nog een keertje terug.


Mike, May en Moon – 3 volwassenen – 7 dagen

Aangenaam verrast door Curacao en het appartement. We hebben gesnorkeld, gedoken, Westpunt geweest en naar de dolfijnen gekeken. Het was prachtig. We komen terug!


Familie D met Joran en Tycho – 1 volwassene en 2 kinderen – 21 dagen

We hebben een heerlijke vakantie gehad op het mooie Boca Gentil. Het appartement is ook prachtig! Er staat nu ook een loungeset waar we veel op hebben gezeten. We zijn onder andere naar de volgende mooie uitjes geweest: Struisvogel farm Aloevera plantage Christoffelpark Windsurfing Curacao. Maar natuurlijk zijn we ook regelmatig naar Zanzibar, Papagayo, Zest en de leuke winkeltjes geweest.

Heerlijk zeg, zo alles op loopafstand. Er staat ook een heerlijk briesje zodat het altijd aangenaam is op de porch. We hebben het geweldig gehad en komen graag weer terug.


Familie Gert, Karin en Yasmin Snijders  – 4 volwassenen en 2 kinderen – 16 dagen

Dit appartment is ons prima bevallen! Lekker veel buitenruimte. Iets wat op Curaçao heerlijk en belangrijk is. We hebben vele avonden op de overdekte porch gezetten, genietende van de avondrust. En ook overdag is de porch een prima plek om te genieten van de rust, het mooie uitzicht en de vele vogels.

En niet te vergeten; ontbijten met zicht op zee.

Het appartement heeft alle luxe en ruimte om heerlijk alle zorgen te vergeten en van een heerlijke vakantie te genieten. We zullen het Curaçao Sunrise appartment en de de BocaGentil site zeker aanbevelen aan onze vrienden – ook Curaçao liefhebbers – voor een luxe en relaxte vakantie.

Leuk dat je ook op loopafstand van het gezellige Jan Thiel Strand bent. Ook daar is het goed toeven voor een hapje en een drankje.

Wat ons betreft; tot ziens!


Familie Dolfin & Hoogland – 4 volwassenen- 7 dagen

We zijn van 12 t/m 19 mei in het Boca Gentil appartement Sunrise geweest en hebben het heerlijk gehad. Het appartement is met smaak ingericht en je voelt je er direct thuis. Op het terras kun je heerlijk relaxen op de lounge set en je hebt een mooi uitzicht over de zee en het park met de mooi onderhouden tuinen. Het zwembad ligt naast de deur, s’ochtends heerlijk een baantje in het zwembad getrokken.

Vanaf het park ben je met een paar minuten lopen op het strand. Hier kun je ligbedjes huren en de beach bars en restaurants zijn goed en erg gezellig. Het is verleidelijk om veel uit eten te gaan. Dat is niet altijd nodig want bij de lokale supermarkt op enkele kilometers afstand zijn mooie ingrediënten te krijgen om zelf in de keuken te koken en op het terras van het huis te dineren bij ondergaande zon of kaarslicht.

We hebben een auto gehuurd en zijn het eiland rondgereden. We hebben veel leuke kleine strandjes, Willemstad en de boca’s bezocht. Er is genoeg te beleven. Curaçao is een heerlijk eiland en we komen zeker nog eens terug naar appartement Sunrise, maar dan met de kinderen. Want daar is het ook zeer geschikt voor.


Familie van der Hulst – 4 volwassenen en 2 kinderen – 16 dagen

We hebben een fantastische vakantie gehad, mede dankzij het appartment dat qua ligging en voorzieningen niveau in alle opzichten zeer goed was. De organisatie is zeer klantgericht met prettige mensen in de omgang.

Beslist een aanrader hetgeen we in deze review graag laten weten. Met dank;


Familie Van Steekelenburg – 2 volwassenen  – 10 dagen

We hebben werkelijk een heerlijke tijd gehad in het Sunrise appartement. Een geweldig uitzicht op de mooie tuin en de zee. Wat een luxe om zo iedere morgen op te staan. ’s avonds naar de leuke restaurantjes in de buurt. Een vakantie waarbij je helemaal ontspant en de zon altijd schijnt.


Gezelschap 4 vriendinnen – 4 volwassenen – 7 dagen

Wat een superleuk idee om een vakantieboek te hebben waar je wat in kan schrijven. Heerlijk ook om te lezen dat iedereen zo enthousiast is over Sunrise 9 en Boca Gentil. Maar dat kan ook niet anders want we hebben zelf ook een onvergetelijke week gehad op Curacao. Wat voelden we ons thuis in dit appartement. 

We hebben veel gedaan en veel moois gezien. De eiland tour en het zwemmen met dolfijnen waren voor mij persoonlijk echt de hoogtepunten. En wat hebben we heerlijk gegeten en geborreld op de vele strandjes en de verschillende restaurantjes. De lunch bij ‘De Gouverneur’ aan het water  met uitzicht op de mooie gekleurde huisjes van Willemstad was echt ‘fantastisch’. Wat zijn de mensen hier lief en gastvrij.