Jan Thiel Beach

Omgeving Jan Thiel

Appartement Sunrise 9 ligt naast Jan Thiel Beach en bevindt zich in de wijk Jan Thiel op circa 20 minuten rijden van Willemstad en circa 30 minuten van de Luchthaven. Jan Thiel bestaat onder andere uit Jan Thiel Beach en Jan Thiel Baai en de zoutpannen Jan Thiel Lagune. Kijk hier voor de locatie van Jan Thiel op Curaçao.

Jan Thiel Beach heeft een strand, restaurants, supermarkt, winkels, sport- en duikfaciliteiten en beach clubs. Het Spaanse water ligt op enkele minuten varen, lopen of autorijden. Direct achter het Spaanse water vindt u een van de mooiste Golfbanen (18 holes) ter wereld op 15 minuten afstand, Het Santa Barbara Golf Resort. Kijk hier voor wat er op Jan Thiel Beach gebeurt.

Het houten wandelpad op het strand van Jan Thiel Beach bij beach club Papagayo & Zest

Caribbean wegwijzer JTB (Jan Thiel Beach)

Genieten van de namiddagzon bij beach club Zest

Gratis en op loopafstand

Jan Thiel Beach is circa 400 meter wandelen vanaf het appartement over het eigen Boca Gentil terrein en via de zij-ingang te bereiken. Jan Thiel Beach is exclusief voor huurders van het appartement Sunrise 9 gratis te bezoeken. Een voordeel is dat u niet via de openbare weg hoeft te lopen of met de auto naar het strand hoeft te rijden.

Het water in via de gemakkelijke trap bij beach club Zanzibar

Lunchen op het strand bij beach club Zest

Frozen cappuccino bij beach club Kokos

Zonnebed bij beach club Kokos

Direct uw vakantie regelen

Bent geïnteresseerd geraakt om appartement Sunrise 9 naast Jan Thiel Beach te huren?

Maak direct een online reserveringsaanvraag of vraag vrijblijvend om een optie! U kunt ook nadere informatie vragen bij de eigenaar via +31 6 5 164 6285 in Nederland of per e-mail. Ook voor een huurauto of de vliegreis.